Zakres obowiązków
1. Przygotowanie dań - produktów o najwyższej jakości i walorach smakowych celem pozyskania jak największej sprzedaży i stałych klientów,
2. Udział w planowaniu karty menu, propozycji dla grup, imprez,
3. Dbałość o posiłki zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia: porcje posiłków, jakość, smak, estetyka wydawanych posiłków,
4. Pobieranie produktów spożywczych z magazynów w ilościach przewidzianych recepturą,
5. Zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług,
6. Obsługa klienta zgodnie z wysokimi standardami,
7. Utrzymanie porządku w miejscu pracy i dbałość o powierzony sprzęt kuchenny,
8. Realizacja wszystkich wskaźników, procedur, rutyn, polityk, otrzymywanie pozytywnych wyników w zakresie audytów.
Na początek umowa zlecenie, docelowo umowa o pracę.
Praca od poniedziałku do piątku oraz w soboty i niedziele w zależności od potrzeb, do ustalenia z kandydatem (średnio ok. 40h w tygodniu).
Wymagania konieczne
Wykształcenia:
- zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
WykształceniaSzczegoly:
Firma oferuje
-
Rodzaj zatrudnienia:
Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
-
Wynagrodzenie brutto:
od 30,50 PLN godzinowy system wynagradzania - wynagrodzenie od 30,50 zł/h brutto w zależności od doświadczenia
Informacje
Data rozpoczęcia:
24.06.2025
Miejsce pracy:
3 Maja 122 a, 41-800 Zabrze, powiat: m. Zabrze, woj: śląskie
Liczba godzin w tygodniu:
40
Liczba godzin w tygodniu:
40
Aplikowanie
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Wymagane dokumenty:
CV przesłać na adres e-mail: lgamon@hotelediament.pl
Sposób kontaktu:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Termin: kontatk osobisty po telefonicznym umówieniu się, Godziny : 12:00 - 21:00
Dane pracodawcy
Pracodawca:
HOTELE DIAMENT SPÓŁKA AKCYJNA
Osoba do kontaktu:
Wiktoria Ślizewska
Email:
lgamon@hotelediament.pl
Pozostałe dane
Nazwa Urzędu Pracy:
Powiatowy Urząd Pracy w Zabrzu
Oferta dodana:
24.06.2025
Oferta ważna do:
24.07.2025