Zakres obowiązków
1. Pomoc przy przygotowywaniu dań - produktów o najwyższej jakości i walorach smakowych celem pozyskania jak największej sprzedaży i stałych klientów.
2. Obróbka produktów niezbędnych do przygotowania dań.
3. Samodzielne przygotowywanie dań z menu śniadaniowego za zgodą Szefa Kuchni.
4. Dbałość o posiłki zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia: porcje posiłków, jakość, smak, estetyka wydawanych posiłków.
5. Pobieranie produktów spożywczych z magazynów w ilościach przewidzianych recepturą.
6. Zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług, zgodnie z wysokimi standardami.
7. Utrzymanie porządku w miejscu pracy i dbałość o powierzony sprzęt kuchenny.
8. Realizacja wszystkich wskaźników, procedur, rutyn, polityk, otrzymywanie pozytywnych wyników w zakresie audytów.
Na początek umowa zlecenie, docelowo umowa o pracę.
Praca od poniedziałku do piątku oraz w soboty i niedziele w zależności od potrzeb, do ustalenia z kandydatem (średnio ok. 40h w tygodniu).
Wymagania konieczne
Wykształcenia:
WykształceniaSzczegoly:
Firma oferuje
-
Rodzaj zatrudnienia:
Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
-
Wynagrodzenie brutto:
od 30,50 PLN godzinowy system wynagradzania
Informacje
Data rozpoczęcia:
24.06.2025
Miejsce pracy:
3 Maja 122 a, 41-800 Zabrze, powiat: m. Zabrze, woj: śląskie
Liczba godzin w tygodniu:
40
Liczba godzin w tygodniu:
40
Aplikowanie
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Wymagane dokumenty:
CV przesłać na adres e-mail: wslizewska@hotelediament.pl
Sposób kontaktu:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Termin: kontatk osobisty po telefonicznym umówieniu się, Godziny : 8:00 - 16:00
Dane pracodawcy
Pracodawca:
HOTELE DIAMENT SPÓŁKA AKCYJNA
Osoba do kontaktu:
Wiktoria Ślizewska
Email:
wslizewska@hotelediament.pl
Pozostałe dane
Nazwa Urzędu Pracy:
Powiatowy Urząd Pracy w Zabrzu
Oferta dodana:
23.06.2025
Oferta ważna do:
23.07.2025